Tarieven

Trouwreportage

Professioneel, ervaren en toch betaalbaar. Voor de eerste 6 uur betaal je € 1195,- en daarna is mijn uurtarief € 95,-. Bij mij is het dus helemaal niet zo heel veel duurder als ik er de hele dag bij ben en dan heb je wel gave foto’s vanaf de douche & make-up tot en met de openingsdans en eventueel ook nog het feest met al jullie vrienden en familie. Denk aan emotionele speeches bij het diner, opa en oma op de dansvloer…. die momenten wil je toch niet missen? Als je meer als 12 uur fotografie wil, dan komen er twee professionele fotografen, de hele dag. Dubbele energie, meer momenten gevangen, meer foto’s! We blijven dan als je wil tot 12 uur ’s nachts. Gaan we 14 lang fotograferen, dan ben je voor ons samen én een heleboel foto’s € 2655,- kwijt. Dan heb je álles en iedereen er op!

6 uur € 1195,- en met een tweede fotograaf € 1495,-
8 uur € 1385,- en met een tweede fotograaf € 1785,-
10 uur € 1575,- en met een tweede fotograaf € 2075,-
12 uur € 1765,- en met een tweede fotograaf € 2365,-
14 uur met twee fotografen € 2655,-
16 uur met twee fotografen € 2945,-

 

Wat krijg je?

  • Een gezellig en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik veel werk laat zien. Door mijn ervaring (circa 350 bruiloften) denk ik graag met jullie mee als je er niet helemaal uit komt met je planning. Het gesprek kan online maar we kunnen ook live afspreken 🙂 – kijk voor recent werk ook op www.facebook.com/patriciabollenfotografie
  • Tijdens de hele dag volledige aandacht en inzet met professionele apparatuur en veel enthousiasme.
  • Binnen 14 dagen een preview op social media (in overleg).
  • Een usb-stick met minimaal 800 foto’s (bij 12 uur) (bewerkt, in de kwaliteit zoals alle foto’s op deze site).
  • Gratis album van 20x20cm. Dit krijg je al meteen mee bij de usb-stick! Heel leuk en handig om aan iedereen je mooiste foto’s snel te kunnen laten zien.

Luxe trouwalbum

Natuurlijk wil je je foto’s ook in een mooi en luxe album. Om al je herinneringen op een mooie en manier te herbeleven. Ik lever trouwalbums vanaf € 275,-. Er is een ruime keuze aan type en omslagen in onder andere leer en hout.

Video en/of tweede fotograaf

Als jullie graag een mooie film willen laten maken tijdens jullie trouwdag of je wil een photobooth huren, dan heb ik een groot netwerk met professionals die ik hiervoor kan inschakelen. Ik denk graag met jullie mee!

Loveshoot / familieportretten

Heb je al overwogen om voorafgaand aan je trouwdag een loveshoot te laten maken? Dan hebben jullie meteen toffe foto’s om te gebruiken voor je uitnodigingen. En je bent er alvast een beetje aan gewend hoe dat in z’n werk gaat. Een loveshoot (of gezinsportret) kost:

€ 225,- tot 4 personen (1 uur)

Bij meer personen en/of meer tijd: € 345,- (2 uur). Denk dan bijvoorbeeld aan kledingwissel, of een zonsondergangshoot op het strand, of gewoon een gezellige shoot met je hele familie (Leuk cadeau-idee voor moederdag, of voor je oma of voor jezelf….. Altijd waardevol!

Reiskosten

Boven 25 km van Spijkenisse reken ik € 0,45 per km reiskosten.

Interesse? Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op. Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.