Over mij

Patricia Bollen, professioneel trouwfotograafMijn passie voor fotografie kreeg ik van mijn vader, fotograaf en eigenaar van een fotovakzaak in Spijkenisse. Ik was 8 toen ik de wereld door een zoeker begon te bekijken. Ik leerde momenten te vangen in een klik. Bewaren en terugkijken… Geweldig!

Een paar jaar later kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en begon het ontdekken van alle mogelijkheden om situaties en mensen zo bijzonder en mooi mogelijk vast te leggen. Zo heb ik bijvoorbeeld op mijn 18e een jaar lang Candy Dulfer gefotografeerd bij haar live optredens. Op mijn 19e heb ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd en ben vervolgens nooit meer gestopt.

Mijn pa, van wie ik het vak heb geleerd.

Vakdiploma’s

Mijn gretigheid om de wereld in beelden te vangen is sinds die eerste camera niet veranderd. Mijn vaardigheid wel. Niet alleen door ruim 20 jaren ervaring. Ik ben inmiddels gediplomeerd vakfotograaf en volg regelmatig cursussen en workshops, natuurlijk op het gebied van bruiloftsfotografie, maar ook fotobewerking, studiofotografie, flitstechnieken, poseren. Ik blijf mij ontwikkelen. En soms geef ik zelfs les.

Ik ben een ‘mensen-fotograaf’. Portretten, contact, interactie, het hoort er allemaal bij. De sfeer is belangrijk, ontspannen. Jullie moeten je op je gemak voelen. Dan krijg je de mooiste portretten. Het moet klikken. En dat allemaal omdat ik het zo leuk vind om van jullie de meest perfecte foto’s te maken! ALTIJD OP ZOEK NAAR DE JUISTE KLIK!

Ervaring

Is het zonlicht erg fel, of regent het, ik zorg voor een gezellige en sfeervolle reportage waarop de zon altijd schijnt. Vind je poseren lastig? Je ontkomt er niet altijd aan, maar ik doe niet aan opgelegde poses. Met mijn ervaring en een beetje humor komt het altijd goed. We werken samen, de foto’s moeten natuurlijk wel bij jou passen!

Interesse?

Je kunt hier contact met mij opnemen!